Angelina
|
 |
« poslato: Februar 03, 2011, 12:50:39 am » |
|
*
S A D R Ž A J
Milioni zvezda blude Muzika je svirala Milo moje Mene si volela Muzika nek' svira Mi smo jedno drugom uvek govorili vi * Moja kazna More severno ledeno Mrtvo more Manta, manta Moj klub Miris tamjana Men' se dušo od tebe ne rastaje
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Februar 03, 2011, 12:55:38 am » |
|
** MILIONI ZVEZDA BLUDE 1Mačva / gradska pesma zapis: Ljubinko MiljkovićMilioni zvezda blude, Svaka baca svetlost svoju, Samo nigde ja ne vidim Ružičastu zvezdu moju. Zvezda moja zaspala je Pod koprenom tuđe sreće. Mene snaga izdala je, Za me' nema tuge veće. Oj, zaspala srećo, gde si? Ti me iz sna slatkog budiš! Ružičasta za me' boja Da mi budeš, ja se trudim. Nek milion zvezda bludi I nek svaka menja boju! Ja međ' njima vidim samo Ružičastu zvezdu moju. Pevao: Stanimir Suvajdžić, Šabac Autor teksta nije naveden1 Muzička tradicija Srbije II MAČVA / Ljubinko Miljković / Str. 407. pod brojem 424.YouTube: Lola Novaković — Milioni zvezda blude
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Jul 14, 2011, 05:53:12 am » |
|
* MUZIKA JE SVIRALA V. Miloš — J. Stojaković — V. Miloš Godina 1974. Muzika je svirala u srce me dirala; tužnu pesmu pjevala da je ljubav prestala. Bolje da je prestala kad joj nisam trebala. A sad čekam priliku nekom drugom da sviram istu staru muziku. Hoću da poklonim njemu najlepše note svoje pa da mu pričam o svemu što želi srce moje. Dailymotion: Jadranka Stojaković — Muzika je svirala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Jul 14, 2011, 06:13:51 am » |
|
* MILO MOJE Stihovi Dušan RadovićNikad više, milo moje, nikad više! Nikad više onog leta, nema zašto cvet da cveta. Umrle su oči tvoje, nikad više, gotovo je! Plakati neću ja, milo moje! Oko je prazno i slepo. Sad jeste, zlo je, sve svršeno je, a bilo nam je, bilo nam je lepo! Sve je prošlo, milo moje, sve je prošlo! Ničeg nema, sve se gasi, nestali su oni glasi. Umrle su reči tvoje, sve je prošlo za nas dvoje. Plakati neću ja, milo moje! Oko je prazno i slepo. Sad jeste, zlo je, sve svršeno je, a bilo nam je, bilo nam je lepo! Otišlo je, milo moje, otišlo je! Moja prazna ruka vene, nema tebe pored mene. Umrlo je srce tvoje, gotovo je, otišlo je! YouTube: Milo moje — Bisera Veletanlić
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Jul 14, 2011, 07:38:41 am » |
|
*
MENE SI VOLELA
Provodila si vreme s njim A mene si volela Govorila si Da si našu ljubav prebolela Prećutala si svoju želju Kažeš, samo da bi našla mir U miru živiš s njim sama I misliš o nama
Provodila si vreme s njim A mene si volela Govorila si Da si našu ljubav prebolela Prećutala si svoju želju Kažeš, samo da bi našla mir U miru živiš s njim sama I misliš o nama Ti misliš o nama Ti misliš o nama Ti misliš o nama
Al' još si uvek s njim, sama I misliš o nama Dok pričala si da ga voliš Na mene si mislila Dok gledala si kako spava Ti za mnom si čeznula Sad godine su prošle prazne Eto, kako živim, dobro znaš
Al' još si uvek s njim sama I misliš o nama Dok pričala si da ga voliš Na mene si mislila Dok gledala si kako spava Ti za mnom si čeznula Sad godine su prošle prazne Eto, kako živim, dobro znaš Al' još si uvek s njim sama I misliš o nama Ti misliš o nama Ti misliš o nama ti misliš o nama
Provodila si vreme s njim A mene si volela Provodila si vreme s njim A mene si volela
Boris Bizetić — Mene si volela
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Decembar 07, 2011, 01:02:36 am » |
|
* MUZIKA NEK SVIRA SAMO ZA NJU Ovde je jednom sa mnom bila U travi ovoj, u cveću I mene na dlanu ko cvet je skrila I donela, donela mi sreću Sada za godine ko nežne snove Za koje sam čuo u priči I sve što se za danas ljubav zove Na nju mi, na nju mi liči Ref. Muzika nek' svira samo za nju Ajde da pevamo samo za nju Sad kad je nema, sad kad nije tu Nek' se čuje muzika samo za nju Ode, ali nije morala poći Još vidim voz dok kreće Reče da će jednom možda doći Ja mislim da ipak neće Znam da za sve smo sami krivi Al' mogla je da bude tu. Sad kad već negde s drugim živi Ja ću da pevam za nju. YouTube: Miki Jevremović — Muzika nek' svira
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Decembar 07, 2011, 03:31:01 am » |
|
* MI SMO JEDNO DRUGOM UVEK GOVORILI VI Muzika, tekst i aranžman: Srđan Marjanović Koliko sam puta ušao u dragstor da kupim cigare umoran i snen. I uvek u uglu, u uglu kraj kase dočeka me osmeh, osmeh njen. Kako ste — pita — i kusur mi daje dok pakuje cigare ja vidim da joj oči sjaje. I samo na tren ruke nam se taknu dok novac uzmem a onda izmaknu. Mi smo jedno drugom uvek govorili vi ali nam se nisu ostvarili naši sni... Malo reči prozborimo tu i ćutke se gledamo kraj kase u uglu. A onda drugi, drugi na red dođu i naših par minuta brzo prođu. Mi smo jedno drugom uvek govorili vi ali nam se nisu ostvarili naši sni... YouTube: Srđan Marjanović — Mi smo jedno drugom uvek govorili vi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #7 poslato: April 23, 2012, 07:06:14 pm » |
|
* MRTVO MORE Sto puta sam ja zbog tebe umrla i sto puta sam se zbog tebe rodila Zbog lepote u tom bolu ja sam propustila sve sad više nemam gde Ref. Moj je život mrtvo more bez ijednog talasa samo uspomene plove tragom žutih oglasa Ti si ostao i bićeš moja zvezda vodilja al' se srce sa snom bori kao stara dadilja Sto puta sam ja do dna potonula i sto puta zbog nas na hrid izronila Zbog lepote u tom bolu ja sam propustila sve sad više nemam gde YouTube: Svetlana Veličković Ražnatović — Mrtvo more
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Maj 11, 2012, 10:49:16 pm » |
|
* MANTA, MANTA Manta, manta, manta sve mi se manta kad vidim te manta, manta, manta da li i tebi manta se Neke ljubavi prolaze neke nikad da se dese ova moja fenomen je ko još može da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo Ref. Obavezno dođi sam dođi mi na noć, dođi mi na dan obavezno dođi sam dođi mi na stan, dođi mi na dlan Sedam bi od osam bi žena reklo ti reklo zbogom, kraj sedam bi od osam bi reklo bi mi bi al' ja sam osma, znaj Neke ljubavi su večne neke jedna noć odnese ova moja fenomen je ko još može da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo Ref. Manta, manta, manta sve mi se manta kad vidim te manta, manta, manta da li i tebi manta se YouTube: Svetlana Veličković Ražnatović — Manta, manta
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #9 poslato: April 30, 2013, 12:26:42 am » |
|
* MOJA KAZNA Evo dno sam već dotakla do samog pakla došla ja. To si mi ti uradio Janje moje nejako sad već me već boliš prejako sve mi druge zgadio... Kazna, sve je to moja kazna i ova duša prazna u bol me zarobila. Kazna, sve je to moja kazna i niko nek ne sazna koliko sam te volela. Luda sam, i bez nadanja, živi snaga stradanja. Nisi me sačuvao. Janje moje nejako sad već me već boliš prejako kao vetar sve si odneo... YouTube: Ksenija Mijatović — Moja kazna
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Novembar 22, 2014, 03:45:00 am » |
|
* MORE SEVERNO LEDENO Kroz mene ljubav je snažno proletela Opasna kao žar, žar ispod pepela I srećna sam se ja kraj tebe budila Ljubav me opila pa mi presudila Ref. Meni sa tobom bilo je milo U srcu toplo i medeno Bez tebe tonem Tonem u more severno, ledeno Oči se boje, pitaju Što je u zvezdama zavedeno Da moju dušu potopi more severno, ledeno YouTube: Ana Nikolić — Moj klub
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Novembar 22, 2014, 04:00:14 am » |
|
* MOJ KLUB Dolazi mi Johnny Depp i tada život je lep u ponoć uvek je tu Sedimo, ljubimo se on kaže najlepše je s tobom u Beogradu Sa njim sedim sasvim sama uvek je isti barmen i stol uvek je isto mesto svi pitaju gde li je to To je samo moj klub tamo dolaze mi snovi kada prevariš me ti uvek čeka me novi ljubavnik iz sna A Ricky Martin je taj moj mali latino zmaj u ponoć uvek je tu Vreo je, topao je i kaže najlepše je s tobom u Beogradu YouTube: Ana Nikolić — Moj klub
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Novembar 22, 2014, 04:33:57 am » |
|
* MIRIS TAMJANA Sve sam ti dao u ovom svetu stradanja sve sam ti dao i prosjak post'o pijanac bez nadanja Ref. Poljem se širi miris tamjana miriše cveće k'o moja dragana a male laste s juga dolaze k'o da mi tvoju ljubav donose U ovom gradu ja nemam nikoga umreću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umreću dušo na tvojim rukama Ja ništa neću što sam ti dao od srca ja ništa neću jer ne znam da li si žena il' svetica YouTube: Aca Lukas — Miris tamjana
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Novembar 22, 2014, 04:48:02 am » |
|
* MEN' SE DUŠO OD TEBE NE RASTAJE Nije važno odakle sam Sve dok znadeš kuda putujem Deralo me sedam mora Gorka kora ljute nevolje To što brodi ne mogu da prevale Čovjek umije Men' se dušo od tebe ne rastaje Tamo gdje se vali lome Ostavljaju prostor otvoren Ispada se vrlo lako No se zato teško uspinje Moj se napor odbija od stijene Hridi kamene Men' se dušo od tebe ne rastaje I wouldn't have believed it You want me to poetry you do Speaking freely anyone Who studies us from various points of view Will find that we resemble mildew In ever'thing we do Sorry babe it's the way how you treat me too YouTube: Branimir Štulić — Men' se dušo od tebe ne rastaje
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|