Angelina
|
 |
« poslato: Februar 16, 2011, 11:01:30 pm » |
|
*
S A D R Ž A J
Sve moje jeseni su tužne Seti se naše ljubavi Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš Smijem se bez smisla Srce je čudna zvijerka Stare trube Svetlo koje tražim S kim si sada kad je tužno vreme Sama Sjaj u rosi Sve je surovo Sanjao sam noćas da te nemam * Sjaj od plamena Sunca će i dalje biti Stereo bol *
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Februar 16, 2011, 11:06:43 pm » |
|
* SVE MOJE JESENI SU TUŽNE Žarko PetrovićSve moje jeseni su tužne, dani plačni su svi. Uzalud oči suze vlaže, bola i rastanka trag. Za tebe čujem da si srećna, ljubav prati te svud jer usne drugom kad si dala, naš se razdvojio put. Zar nisi mogla meni opet da se vratiš, dobro si znala, da te još volim ja. I uvek jesen kada dođe, kiše stignu u kraj, niz moje lice teku suze, sećam se našega sna. YouTube: Dušan Jakšić — Sve moje jeseni su tužne(Jesenja elegija — stihovi Žarko Petrović)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Mart 17, 2011, 12:05:45 am » |
|
** 221211SANJAO SAM NOĆAS DA TE NEMAM Goran BregovićSanjao sam noćas da te nemam, Da ležim budan na postelji od snijega. I tiho, tiho Neka druga žena Moje ime doziva kroz noć — Ružan san. Vidio sam u snu ljiljan bijeli, Crne konje i svatove bez pjesme. I tiho, bez glasa, Odlaze nekud Neki dragi ljudi. Gdje, a gdje? Ružan san. Hej, noći stani! Zora nek svane! Neka zora svane! YouTube: Bijelo dugme (vokal Željko Bebek) — Sanjao sam noćas da te nemam
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Mart 27, 2011, 02:09:26 am » |
|
* SMIJEM SE BEZ SMISLA Činilo se noćas da si opet ovdje i da te ljubim kao što sam znao. Htio sam da pitam otkuda se vraćaš i nježan da budem i otrovan zao.... Htio sam da priznaš da ti je sad žao i da me k'o nekad opet voliš malo. A onda se jutro razlilo po nama i sve se u meni prekinulo, stalo.... Uzalud se budim, ponovo je veče, u bučnome stanu neki čudni ljudi, piju moje vino, govore o tebi nemarno, bez srca, pripiti i ludi.... I ja nešto glumim, smijem se bez smisla pobjednik u laži i putnik bez cilja. A znam da je lakše kada nikog nema, plakao bih glasno, zaspao od vina, ovako u gužvi smijem se bez smisla... YouTube: Zdravko Čolić — Smijem se bez smisla
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Mart 27, 2011, 02:18:34 am » |
|
* SETI SE NAŠE LJUBAVI Tvoje ruke, nežne, bele u svakoj noći našeg sna nek me grle dugo, dugo. To želiš ti, to želim ja... Tvoje usne što me ljube i pale vatru srca mog nek mi pruže ovog časa beskrajnu radost neba svog. Ako nas jednom dragi život grubo rastavi, seti se lepih dana, seti se naše ljubavi. YouTube: Nada Knežević — Seti se naše ljubavi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 11, 2011, 12:27:25 am » |
|
* S KIM SI SADA KAD JE TUŽNO VREME Nesto čudno osećam u sebi jedno vreme prazno mi je sve pored reke razmišljam o tebi jer sad više nije kao pre Ref. 2x S kim si sada kad je tužno vreme da l' pomisliš nekad gde sam ja sa kim sada tražiš nove teme i zbog koga noću nemaš sna Otkad pamtim, putujem žmureći ne znam je li pravac sever-jug na mom putu nema pravog cilja možda zato taj put mi je dug YouTube: Miki Jevremović — S kim si sada kad je tužno vreme
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 11, 2011, 12:41:13 am » |
|
* SAMA Ti, koju preklinje noć da zameniš zoru Ti, koju doziva dan da ozariš svet Ti, moja poslednja kap u usaklom moru Na dalekom tlu, u nečijem snu Zaboravljaš sve... Sama, ne znam dal' si još sama Da li pričaš o nama kada nemaš sna... Želim da te ponovo gledam Da te nikome nedam Da si moja sva. Sama, možda i ti si sama Možda pričaš o nama Možda nemaš sna... Ja, kome davno su već opustele ruke Nežno poželim i sad da zagrlim svet Ja, kome govore svi da brod sam bez luke Da odem, ma gde! Da pogasim sne, da izbrišem sve... Sama, možda i ti si sama Možda pričaš o nama Možda nemaš sna... Želim da te ponovo gledam Da te nikome nedam Da si moja sva. Sama, možda i ti si sama Možda sanjaš o nama K'o što sanjam ja... YouTube: Miki Jevremović — Sama
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 11, 2011, 03:05:06 am » |
|
* SRCE JE ČUDNA ZVJERKA Da nisam bio bolji i jači Ti ništa ne bi znala o meni Al' ja sam znao šta to znači I šta se sviđa takvoj ženi Sve što srce tvoje dira Mora imat' stare arome Sa nešto novih manira Jer svet je stvoren i stilu tvome. Ref. Srce je čudna zvjerka stara I ono stalno ima na umu Kako da svoga gospodara Zavede u mračnu sumu. Da nisam bio bolji... Da nisam bio jači... Jer vješto spajam staro i novo K'o čarobnjak iz šešira, Za tvoje lisce lovorovo Za veličinu tvoga hira. Da nisam bio bolji i jači Ti ništa ne bi znala o meni Al' ja sam znao sta to znači I šta se sviđa takvoj ženi. YouTube: Zdravko Čolić — Srce je čudna zvijerka
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Novembar 08, 2011, 07:52:00 pm » |
|
*
SUNCA ĆE I DALJE BITI
Blage su noći leta, sunce i dani vreli, voleli smo se ludo, a nismo, nismo smeli. Možda su baš zbog toga poljupci bili nam dugi jer njih je u tvome gradu čekao neko drugi.
Sunca će i dalje biti i blagih biće još noći al' nikad te više ljubiti, nikada neću moći. Sunca će i dalje biti i blagih biće još noći u snove te nežne i tihe, ponekad ja ću doći.
Miša Marković — Sunca će i dalje biti
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Decembar 07, 2011, 02:42:01 am » |
|
* SVET BEZ TEBE Nisi više tu. Sve što je bilo lepo s tobom ode sad. Sreća sva iz života mog, sva ljubav koju znam, ode sad. Nije više tu, sve što je bilo ljubav nije više tu. Svaki smeh, svaki vedar dan, za mene znači bol, jer živim sam. Ne, ja neću svet bez tebe, noć bez tvojih toplih ruku. Dan bez tvoga lika, to je sad tužan dan. Sve u meni još te traži. Gde da pođem da te nađem? Znam zalud je sve, jer ti sada snivaš večni san. Nisi više tu a tople kapi kiše padaju na grad. Korak moj težak je jer znam da uzalud je sve, kad nisi tu. Ne, ja neću svet bez tebe, noć bez tvojih toplih ruku. Dan bez tvoga lika, to je sad tužan dan. Sve u meni još te traži. Gde da pođem da te nađem? Znam zalud je sve, jer ti sada snivaš večni san. Ja živim sam. YouTube: Leo Martin — Svet bez tebe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Decembar 22, 2011, 10:02:58 am » |
|
* SJAJ U ROSI Evo sam došao za malo nade, ova pjesma da, da te ukrade, da ti pjevam ispod glasa kada ponoć zatalasa, hej Evo sam došao, pjesma me prati, ljubav za tobom, ne može stati, šta mi treba, sve mi dali, poljubaca njenih fali, hej Ref. 2x Sjaj u rosi tebi me nosi, srce mi planina, ljubav — lavina Sjaj u rosi tebi me nosi, i zauvijek nosiće ti ostaješ, a sve proći će Evo sam došao, još imam snage, evo do tebe, do moje drage Umila me rosna trava u njoj moja duša spava, hej Evo sam došao, pjesma me prati, ljubav za tobom ne može stati, šta mi treba, sve mi dali, poljubaca njenih fali, hej YouTube: Mladen Vojičić Tifa — Sjaj u rosi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Januar 25, 2012, 05:34:48 pm » |
|
* SVE JE SUROVO Sami u tami, nigde nikoga u flaši ispred nas suza pića žestokog al' meni treba više od tog noćas u meni ima nečeg tako zlog Ref: Sve je surovo kad se ne voli kad te vređaju, a ništa ne boli hajde pitaj me što nikad nisi pre noćas zbogom je odgovor na sve Telo ti novo ko iz izloga u svakom pokretu dobra doza fatalnog al' meni treba više od toga u meni noćas ima nečeg tako oholog YouTube: Željko Samardžić — Sve je surovo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #13 poslato: April 21, 2012, 12:12:06 pm » |
|
* STARE TRUBE Stare trube kad zatrube kad me đavo odnese — budi hrabra, stisni zube nek te pesma ponese Od oluje do oluje šta je tu je, ne plači — veseli se s ljudima udahni me grudima Stare trube kad zatrube kad se tečnost dolije svi vojnici nek te ljube odavde do Golije Od oluje do oluje šta je tu je, ne plači — veseli se s ljudima, udahni me grudima, osetićeš venama muziku u stenama Stare trube kad zatrube kad me đavo odnese. YouTube: Galija — Stare trube YouTube: Galija — Stare trube Uživo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Maj 11, 2012, 10:29:50 pm » |
|
* SJAJ OD PLAMENA Nekad tek sa dna ugledaš vrata nebeska nekad pitanje ne želi odgovor da zna sjaj od plamena u crni dim sagoreva danas ponosna, sutra možda slomljena Ruke si sklopila, oči si zatvorila da mi je bar na tren da prođem tvojim mislima kao prah polena kad skine kiša prolećna noćas sam rešio da budeš moja pobeda Zalud krpiš sne, bajke kriju prevare nekad gubiš sve baš kad želiš najviše nekad tek sa dna ugledaš vrata nebeska nekad pitanje ne želi odgovor da zna YouTube: Legende — Sjaj od plamena
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Maj 12, 2012, 01:21:25 am » |
|
** STEREO BOL A. Milić Mili/M. Tucaković i Lj. Jorgovanović / A. Milić MiliU suprotnom smeru vozim dvesta na sat, tuga brža je i peške prestiže me. Ovo na radiju naša je pesma, zar ne? Na zadnjem sedištu sa crne haljine cvet, u mojim venama promila više od pet. Samo ta naša stvar prokleto živa je. Ne bi stala ni da kidam žice, stani pesmo, stani izdajice REFREN: Kao stereo bol i ove noći blizu si ti. A deset ljubavi još daleko si. Halo, ima li koga u ovom oblaku nemira zove te zauvek tvoja Lajka iz svemira. Kroz olujnu noć vozim bez farova. Prašina sećanja za mnom podiže se. Ovo na radiju naša je pesma, zar ne? Tvoj sat u pregradi je za rukavice. Po mokrim staklima krvave mušice. Samo ta naša stvar prokleto živa je. REFREN: Kao stereo bol i ove noći blizu si ti. A deset ljubavi još daleko si. Halo, ima li koga u ovom oblaku nemira zove te zauvek tvoja Lajka iz svemira. YouTube: Svetlana Veličković Ražnatović — Stereo bol
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Angelina
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Maj 12, 2012, 01:43:58 am » |
|
* SVETLO KOJE TRAŽIM Kao da sanjam i dobro i zlo Od uvek sama živim po svom Videla sve sam, lažne heroje, Ljude i boje umorne Da li si ti moje svetlo koje tražim Da me vodi kad je tamna noć Kroz ta mesta razna lica gledam prazna Krijem te u uglu oka svog Vreme kad svako izdaje svakog Ja svoje snove zagrlim jako Dalje sa neba u oku tvom Možda i ja sam našla dom Da li si ti moje svetlo koje tražim Da me vodi kad je tamna noć Kroz ta mesta razna lica gledam prazna Krijem te u uglu oka svog Korakom bez daha, ulicama straha Sama sam na straži, najdraži Senke što me prate nemo, bez svedoka, Vidim sad na licu proroka Da li si ti moje svetlo koje tražim Da me vodi kad je tamna noć Kroz ta mesta razna lica gledam prazna Krijem te u uglu oka svog Da li ti si taj koga tražim ja... YouTube: Ivana Jordan — Svetlo koje tražim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|